Новости

Главная Новости

Audio-Technica

Опубликовано: 20.12.2018

видео Audio-Technica

My Favorite Wireless Headphones | 2018!

Невеликий екскурс в історію Audio-Technica

Понад півстоліття тому, в 1962 році з'явився бренд Audio-Technica, який спочатку займався створенням звичайних звукознімачів для популярних тоді фонографів. Надалі виробничі рішення фірми розширилися і світ отримав високоякісні навушники, мікшери, різні бездротові системи та інше обладнання.



До кінці другого тисячоліття, а саме в 1999 році з'явилася на світ розробка нового масштабу від Audio-Technica - мікрофон з п'ятьма елементами і вбудованим DPS-контролером. Мікрофон був запатентований оригінальної технологією компанії DeltaBeam.

Компанія протягом кількох років була офіційним технічним спонсором багатьох спортивних заходів. У 1996 році фірма Audio-Technica постачала звуковою технікою Олімпіаду, яка на той момент проходила в Атланті. Далі були зимові ігри в 2002 і 2004 роках. Філії компанії розташовані не тільки в Японії, але також і в Сінгапурі, Гонконгу і в деяких країнах Європи.


Audio Technica ATH-M50XBT Review: Legendary Headphones Now Wireless.. DO THEY DELIVER?

Основний асортимент Audio-Technica

Інтернет-магазин LuxPRO з дня свого заснування особливо акцентує увагу на асортимент звукової апаратури від компанії Audio-Technica. Багато українських музиканти, ді-джеї, звукорежисери і просто любителів послухати якісну музику віддають перевагу продукції даного бренду.


Audio-Technica ATH-M50xBT Bluetooth Headphones Review & Comparison vs ATH-M50x

Представляємо основні товарні категорії даної фірми:

• вінілові програвачі з оригінальним дизайном, якісним виконанням основних елементів і за доступними цінами;

• різні типи мікрофонів: мікрофони для вокалу, мікрофони для проведення конференцій, а також інструментальні мікрофони і мікрофони для студій;

• широкий вибір навушників для ді-джеїв, музикантів (зокрема барабанщиків), для вокалістів і просто для аматорського прослуховування музики.

Замовити необхідну модель продукції Audio-Technica в нашому інтернет-магазині можна з попередньою консультацією з експертами LuxPRO. Наші менеджери допоможуть вибрати відповідну модель, уточнять деталі оплати і доставки товарів.

rss