Новости

Главная Новости

Брокер eToro

Опубликовано: 11.08.2022

Брокер eToro розпочав свою роботу у 2007 році. Компанія заявляє себе як про майданчик соціального трейдингу. Її клієнти знаходяться у більш ніж 140 країнах. Брокер має підрозділи, що діють у різних юрисдикціях.

Компанія eToro Україна працює за ліцензією регулятора. Тому співпраця з ним надійна.

Брокер eToro

Головні переваги

Брокер eToro у порівнянні з конкурентами відрізняється своїми перевагами:

  • угоди здійснюються від 1 долара;
  • зрозумілий функціонал для отримання пасивного доходу;
  • надійні регулятори;
  • можна купувати контракт на дробові акції;
  • надається можливість купівлі акцій на американських фондових біржах.

Компанія eToro вважається нестандартним брокером. Він спрямований лише на соціальний трейдинг. Брокер ідеально підходить для пасивних інвесторів.

Заробіток

Брокер eToro пропонує 2 рахунки: демо-рахунок та стандартний торговий рахунок, що використовується для трейдингу та для копіювання угод. Іноді допускається оформлення окремого рахунку на акціях. Останній варіант потрібен при роботі з американськими фондовими біржами, дивіться Лайт Форекс.

Рахунки:

  • Демо. Дозволяє ознайомитись з функціоналом торгового майданчика, відпрацювання навичок. Трейдери починають із 100 тис. доларів.
  • Стандартний. Для копіювання одного трейдера потрібно від 200 тис. доларів до 2 млн. Одна угода виконується за допомогою 1 долара.

Компанія eToro чудово підходить для пасивного інвестування. Її обирають ті, хто розуміє правила формування інвестиційних портфелів, а також знає про їхнє управління.

Брокер eToro

Навчання

Щоб допомогти трейдерам-новачкам, на сайті підготували спеціальну вкладку «Навчання». Там позначено суть соціального трейдингу, представлено схему копіювання угод та правила вибору трейдера.

У цьому розділі пропонується теорія соціального трейдингу. Представлені новини та аналітика, а також блог. Усі представлені інструменти необхідні формування інвестиційного портфеля.

Виведення коштів

Брокер eToro виконує виведення коштів на першу вимогу клієнта без обмежень кількості запитів. Комісія та термін виведення розраховуються з урахуванням платіжної системи.

Поповнювати баланс та виводити кошти можна через WebMoney, Neteller, Skrill, PayPal, GiroPay, ЮМопеу. Також пропонуються банківські картки та перекази.

Заявки на виведення обробляються протягом 2-8 днів. Угоди здійснюються у доларах. Брокер бере комісію 5 доларів за угоду. Виводити можна від 30 доларів.

rss