Новости

Главная Новости

Як правильно заряджати повербанк Magsafe: все, що вам потрібно знати

Опубликовано: 11.10.2023

MagSafe приніс революційні зміни у світ технологій завдяки процесу заряджання на основі магніту. Але не всі знають, як використовувати такі повербанки. Спеціалісти магазину AVIC пропонують детально розглянути це питання. 

Що таке повербанк Magsafe

MagSafe – це електронний пристрій, прикріплений до магніту, який можна приклеїти до задньої панелі смартфона. Магнітний пристрій виконано у формі видимого кола по центру пристрою. 

Як працює зовнішній акумулятор MagSafe? 

Щоб зарядити MagSafe, потрібен кабель USB-C або Lightning, який потрібно увімкнути до джерела живлення. Якщо ваш повербанк заряджений, він відновлює рівень зарядки гаджетів бездротовим способом. Зарядка також можлива від пристрою, що наразі сам заряджається.

MagSafe виконано з використанням нанокристалічного екрана, міді та графіту, що забезпечує швидкість та безпечність зарядки.

Які пристрої можна заряджати за допомогою MagSafe? 

Багато хто вважає, що повербанки з такою технологією використовуються лише для iPhone та AirPods. Насправді, якщо використовувати PowerBank IRONN Magnetic Wireless, можна зарядити практично будь-який пристрій, який підтримує «магнітну» технологію. Магнітне кріплення оптимально підходить для моделей iPhone 12 / 12 Pro / 12 Pro Max / 12 mini та більш нових моделей. 

Зовнішній акумулятор із бездротовою зарядкою IRONN Magnetic Wireless 10000mAh – переваги 

MagSafe пропонує ряд можливостей, недоступних для звичайних повербанків. 

  • Телефон дуже швидко заряджається. На відміну від зарядної місткості 7,5 Вт, яку пропонує Apple, акумуляторна батарея MagSafe дозволяє заряджати до 15 Вт.
  • Зручність розміщення пристрою, що заряджається. Powerbank IRONN «приклеює» телефон до себе без аксесуарів, таких як затискачі, та надійно утримує протягом усього процесу заряджання.
  • Можливість використання гаджету в процесі заряджання. Спілкуйтесь телефоном чи онлайн без обмежень.
  • Прилад портативний. Power Bank IRONN Magnetic Wireless можна брати з собою куди завгодно: в тренажерний зал, автомобіль, офіс чи інше місце, де він може знадобитися. Габарити корпусу – 155х75х15,4 мм, а вага - усього 235 г.

Це ж стосується й інших повербанків з асортименту магазину AVIC. Доставка портативних пристроїв для зарядки здійснюється по Україні. Фізичні точки продажу можна знайти у містах Харків, Київ, Дніпро, Одеса.

Як використовувати акумулятор MagSafe? 

Перш ніж розпочати процес заряджання, ви повинні повністю зарядити повербанк. Це можна зробити за допомогою зарядного пристрою USB-C або Lightning, підключеного до адаптера живлення (20 Вт або більше).

Коли Powerbank зарядився, прикріпіть до його задньої панелі гаджет, що хочете зарядити. Звісно ж, сумісний з даною технологією. Відповідний індикатор має повідомити користувача, що процес заряджання розпочався.

Після завершення заряджання обережно вийміть зарядний пристрій MagSafe. Якщо підключене джерело живлення становить 20 Вт або більше, зарядка може досягати 15 Вт. Для отримання 7,5 Вт знадобиться оновлення фреймворку. Зробити це можна, під'єднавши повербанк до вашого ноутбука чи планшета. Акумуляторна батарея має систему керування зарядом, що дозволяє підтримувати її працездатність у разі, якщо вона підключена до джерела живлення протягом тривалого часу. 

Інші поради щодо використання MagSafe 

Чи це бездротовий зовнішній акумулятор IRONN Magnetic Wireless 10000mAh Black, чи інша модель, скористайтеся порадами нижче. 

  1. Переконайтеся, що потужність адаптера живлення становить 20 Вт або більше, інакше пристрій заряджатиметься повільно.
  2. Коли акумулятор заряджений на 80%, він заряджається на повній швидкості та може шуміти – працює система видалення надлишкового тепла, що запобігає перегріву елементу.
  3. Намагайтеся не тримати MagSafe під прямими сонячними променями, оскільки він сильно нагріється та може вийти з ладу.
  4. Уникайте використання шкіряних чохлів – в процесі заряджання матеріал може втратити показний вигляд, що викликано надмірним стисненням магнітним пристроєм.
  5. Якщо на задній панелі вашого смартфону присутні металеві елементи, зніміть їх, щоб не заважати заряджанню. 

Підсумок: як користуватися акумуляторною батареєю MagSafe 

Немає нічого складного в тому, щоб використовувати зовнішній акумулятор MagSafe. Це краще рішення, якщо ви постійно в дорозі, або прагнете відновити енергію своїх гаджетів швидко. І вам набридло підключати дроти. Надійним рішенням, що підтримує технологію магнітного заряджання, є повербанк Ironn. Купити пристрій найдешевше у виробника – магазину електроніки AVIC. 

rss